Despre noi

Calitatea informatiei, rapiditatea furnizarii ei si posibilitatea accesului la informatie in orice moment sunt atributele esentiale ale acestei platforme multimedia VOX Montis.

Dincolo de actualitate exista ceva cu mult mai important: autenticitatea actualitatii. Informatia circula liber, dar atunci cand circula corect este cu adevarat valoroasa. Numarul consumatorilor de stiri, reportaje, convorbiri radiofonice sau televizate este mare… dar ceea ce este mult mai important este ca acest numar sa fie egal si cu valoarea informatiei transmise. Este un compromis care trebuie redus intr-un viitor apropiat, acela de a supune masele prin informatii eronate, prin dirijarea atentiei catre ceea ce se doreste la nivelul unui grup mai mic sau mai mare de oameni. Rand pe rand jurnalistii vor intelege ca sensul  real de a fi in slujba celor ce au nevoie de informatie,  este acela de a fi si de a ramane obiectiv. Acest deziderat nu este doar un capitol din schema didactica a teoriei activitatii jurnalistice, el are valoare de practica zilnica. Vindecarea societatii in care traim depinde intr-o masura foarte mare de vindecarea sistemului informational. Platformele mediatice bazate pe informatie de calitate sunt mijloacele reintoarcerii la normalitatea comunicarii, la nivel local, zonal,national si planetar… cine sustine aceste idei? Voi… fiecare dintre voi cei care cautati sa va intalniti cu valorile voastre nealterate.

Pentru voi am ales sa construim VOX Montis, un loc unde Timpul nu mai inseamna bani, ci mai degraba cel mai de pret dar pe care informatia corecta vi-l poate furniza.

Ca sa ramanem fideli acestui  scop, cautam sa ne alegem partenerii media astfel incat impreuna sa reusim sa fim o voce cat mai apropiata de sensul real al acestei platforme media.

Echipa VOX Montis

Comment ( 1 )

  1. andrei

    felicitari pentru realizarea voastra!!! de 2 zile de cind am descoperit postul acesta de radio ascult muzica ambientala pe care o difuzati.

Leave a reply

Internet

Ferma SOLARIS- www.fermasolaris.ro
SOLARIS Art Studio- www.solarisartstudio.com
VOX Montis - www.voxmontis.info
Radio VOX Montis - www.radiovoxmontis.ro
Video TV Online - www.voxmontis.tv

Copyright © 2015 Radio VOX Montis - Toate drepturile rezervate.